25 Jaar Jubileum!

Aankondiging!

Buurtvereniging “Op en Rond de Vey” bestaat dit jaar 25 jaar.
Een gelegenheid bij uitstek om een Reünie te houden voor bewoners en oud-bewoners……!

Tijdens de reünie laat een uitgebreide tentoonstelling van foto’s en feiten u terugblikken in de historie van onze buurt, zoals bijvoorbeeld het vroegere hotel Parkzicht.

De reünie is gepland op 4 november 2018 vanaf 14.00 uur in de Hanenhof te Geleen.

Een groot aantal buurtbewoners is al zo vriendelijk geweest om foto’s van vroeger bij ons aan te leveren. In het kader van de nieuwe privacywetgeving willen we deze mensen verzoeken hun toestemming te geven voor het gebruiken van hun foto’s voor de tentoonstelling tijdens de reünie. Uw toestemming bij voorkeur mailen naar info@buurtverenigingopenronddevey.nl of naar Paul Coenen coenenliesbeth@hetnet.nl , het kan ook per briefje in de brievenbus van Paul Coenen, Op de Vey 58.

Indien wij van u geen toestemming krijgen, zijn we genoodzaakt uw foto’s niet te gebruiken.

Foto’s die tijdens de reünie worden tentoongesteld kunnen ten allen tijde op uw verzoek worden verwijderd.

U ontvangt te zijner tijd een officiële uitnodiging voor deze festiviteit.

Let op! heeft u nog foto’s*) anekdotes, leuk of typerend van onze buurt:

We houden ons graag aanbevolen……. U kunt deze (of kopieën ervan) aanreiken bij

Paul Coenen, Op de Vey 58, tel. 046-4742691 of sturen naar: coenenliesbeth.@hetnet.nl

Vriendelijke groeten ,

De organisatoren van de Reünie “Op en Rond de Vey”

*) met uw toestemming.

Geplaatst in Activiteiten, Nieuws